Werkplekadvies

Een werkplek is nooit perfect, maar wij doen er alles aan om deze optimaal te maken. Een gezonde, veilige en comfortabele werkplek verkleint de kans op verzuim en vergroot het werkplezier, productiviteit en inzetbaarheid.

Amber Denekamp analyseert de werkplek op basis van het ergonomische 5 W model (werktaken, werkplek, werkwijze, werktijden, werkdruk) en indien van toepassing volgens de NIOSH formule, voor het beoordelen van tilsituaties en het berekenen van tillimieten. Dit is dé gezondheidskundige norm voor veilig en verantwoord tillen, ook gebruikt door de Arbeidsinspectie.

Per werkplek volgt een rapportage met SWOT analyse en advies op maat voor de medewerker. Dit advies kan bestaan uit tips voor gezond werken, spierversterkende of –ontspannende oefeningen en advies bij klachten. We geloven in een integrale aanpak en kijken naast de fysieke ergonomie ook naar leefstijlfactoren, energie en mentale kracht.

Werkplekonderzoeken worden uitgevoerd door Amber Denekamp, bedrijfsoefentherapeut. Ze werkt onder andere in de productie- en kantooromgeving, openbaar vervoer, logistiek en dentale sector.

© 2016 ÆFLEX